П’ятниця, 3 Травня, 2024
Бiльше

    За рублями? Захисник УПЦ (МП) із США Такер Карлсон приїхав до Москви

    Захисник УПЦ (в єдності з МП) Такер Карлсон, який є журналістом у США, прибув до Москви. В мережі припустили, що він прибув по рублі росіян.

    Про це повідомляє ТГ-канал Монолог.здєсь

    “…ще один захисник гонимої та найканонічнішої церкви на світі – УПЦ, американський журналіст Такер Карлсон приїхав до Москви. Видно треба узгодити методички з російськими пропагандистами, а може і отримати чергову порцію фінансування”, – йдеться в дописі.

    Нагадаємо, минулого року восени «питання УПЦ (МП)» почало бути важелем втручання у вибори в США.

    Як повідомляв Духовний Фронт України, в США відомий проросійський ведучий Такер заступився за УПЦ (МП). За словами богослова Кирила Говоруна, Вадім Новинський веде в США шкідливу для України ІПСО за участі Такера Карлсона. Говорун вважає, що інтерв’ю Роберта Амстердама Такеру Карлсону, яке набрало понад 50 млн. переглядів, мало колосальний вплив на формування точки зору щодо України, зокрема у середовищі республіканців. В ефірі прозвучали тези від Амстердама про те, що УПЦ МП і УПЦ/ПЦУ – це різні релігії, тож, як пояснює архімандрит, коли Україна тисне на УПЦ МП, фактично це нібито означає утиск релігії як такої.

    У інтерв’ю Такер також розповів про погану українську владу, що бореться з релігією за підтримки влади у США. У минулому американський екс-ведучий Fox-News Такер Карлсон неодноразово поширював російські фейки про війну в України, підіграючи російській пропаганді.

    У червні 2023 р. Карлсон виступив з 10-хвилинним відеороликом із записаним з дому та зачитаним по телесуфлеру монологом, в якому поклав відповідальність за руйнування Каховської ГЕС на Україну, ображав українського президента, посилався на теорію змови про 11 вересня.

    У 2022 році Карлсон привітав своїх слухачів із роковинами “СВО”. “Цього тижня виповнюється сім місяців від початку військової спецоперації Росії в Україні, яка все ще продовжується і про яку вже не так багато й говорять”, – говорив він.

    Найсвіжіше

    Популярне