Понеділок, 29 Квітня, 2024
Бiльше

    У Києві відбувся форум капеланів ВСЦ ЄХБ: обговорили плани та стратегії служіння

    На території Київської богословської семінарії 19-20 січня відбулася важлива подія – форум капеланів ВСЦ ЄХБ, який зібрав 130 учасників, включаючи військових капеланів та пасторів, для обговорення стратегій служіння на 2024 рік.

    Про це повідомляє BaptistsofUkraine.

    Учасники форуму, представники капеланських команд з усієї України, обмінювалися цінним досвідом, провели час у спільноті та координували свої плани на розвиток служіння у наступному році.

    Особливу увагу було приділено оновленню підходів до роботи з військовослужбовцями в зоні бойових дій, пораненими та сім’ями загиблих воїнів. Через слова навчання та настанови, учасники форуму поглибили свої знання та навички у цій важливій сфері.

    Серед відомих учасників форуму були служителі Союзу ЄХБ: пастори Володимир Кондор, Василь Фурта, а також пастори-капелани Василь Поворознюк та Василь Хіміч. Значущість заходу підкреслив візит начальника Служби військового капеланства ЗСУ, полковника Олексія Терещука, який відвідав зустріч.

    Нагадаємо, у Харкові рукоположено священника – майбутнього капелана. Також у росії ліквідували третю протестантську церкву за півроку.

    Найсвіжіше

    Популярне