Четвер, 2 Травня, 2024
Бiльше

    Архієпископ Америки: Нехай нас знають як людей любові, інклюзивності та прийняття

    Архієпископ Американський Елпідофор звернувся до Опікунської ради архієпархіального собору під час церемонії присяги в Головному офісі архієпархії 11 січня 2024 року.

    Як інформує orthodoxtimes.com , він висловив вдячність колишньому президенту Стеллі Пантелідіс за її віддану службу та привітав нового президента Еліаса Ламбіріса. Наголошуючи на трансформаційній силі жертовної любові та управління, він закликав правління створити доброзичливе середовище. Архиєпископ наголосив на викликах і можливостях наступного року, підкресливши важливість стосунків, зосереджених на Христі, для їх вирішення. Він закликав опікунів бути прикладом любові, інклюзивності та прийняття в служінні Собору.

    “Цей Новий 2024 рік подарує нам багато викликів і багато можливостей. Але саме динаміка наших стосунків, зосереджена на Христі, дозволить нам подолати ці виклики та скористатися можливостями. Наша взаємодія одне з одним є виявом нашої вірності Євангелії. Як виразно нагадує нам євангеліст Іван у своєму Першому посланні: “Бо якщо ти не любиш свого брата чи сестру, яких ти бачив, як ти можеш любити Бога, Якого ти не бачив?”, – сказав архієпископ Америки.

    Жертовна любов, запевнив єрарх – це те, що приносить собору духовну користь.

    Нагадаємо, раніше у ЗМІ повідомляли про фейки навколо Архієпископа Америки та мовчазну більшість у грецькій діаспорі.

    Найсвіжіше

    Популярне