Субота, 18 Травня, 2024
Бiльше

    У Румунській Церкві розпочалась благодійна акція “Різдвяний дар”

    Благодійна акція “Різдвяний дар” вирушив у середу селами Гушилорської єпархії Румунської Православної Церкви. На свято св. Філофтея до групи приєднався єпископ Хуешський Ігнатій, який привіз дітям подарунки.

    У перший день караван досяг сіл Плотонешть, Урлаці, Гегешть, Грумезоая і Джурчани. Організатором проекту є Асоціація “Filantropia Ortodoxă” м. Хуші, повідомляє basilica.ro

    “На другий день благодійної акції, в день святого Філофея, владика Ігнатій разом з консультантами Єпархіального центру і співробітниками нашої Асоціації відвідали понад 300 дітей і людей похилого віку з сіл Манджешть, Липовець, Корбу, Кицьок, Пушкашть і Пояна луй Алекса, з Васлуйської протопопії”, – розповів єрей Володимир Берегой, президент Асоціації “Filantropia Ortodoxă” Хуші.

    “Різдвяний дар” вирушить селами єпархії на 14 днів і привезе подарунки дітям з сімей з нестабільними матеріальними можливостями та самотнім літнім людям, яких оберуть священики парафій.

    Нагадаємо, архиєпископ Америки сказав, що вони є «волхвами» для дітей академії Св. Василія. Також УПЦ США придбала додаткові швидкі для польових госпіталів в Україні.

    Найсвіжіше

    Популярне