П’ятниця, 10 Травня, 2024
Бiльше

    Генеральний консул США Джеррі Ісмаїл відвідав митрополита Верії в Греції

    У четвер, 7 грудня митрополит Верійський, Наусський і Кампанський Пантелеймон прийняв Генерального консула США Джеррі Ісмаїла в Апостольській Митрополії Верії.

    Він тепло привітав Генерального консула, познайомивши його з візантійським містом Верія, яке часто називають «маленьким Єрусалимом» через велику кількість візантійських і поствізантійських церков, інформує orthodoxtimes.com

    Митрополит висловив сподівання, що засновник помісної Церкви апостол Павло надасть сил у починаннях консула. На знак подяки він вручив Генеральному консулу книгу «Erateini Imathia», видану Священною Митрополією, та інші символічні подарунки.

    Вдячний за гостинність, Генеральний консул відповів взаємністю на теплий прийом і вступив у продуктивний діалог з митрополитом, обговорюючи різноманітні поточні справи та питання, що становлять взаємний інтерес.

    Нагадаємо, президентка Греції відвідала Австрійську єпархію Вселенського патріархату. Також у Ставропігії Вселенського Патріархату в Україні презентували два грецьких бестселери.

    Найсвіжіше

    Популярне