Субота, 4 Травня, 2024
Бiльше

    У Ставропігії Вселенського Патріархату в Україні презентували два грецьких бестселери

    5 грудня у Ставропігії Вселенського Патріархату в Україні відбулась презентація двох грецьких бестселерів – «Монах, що став СЕО» та «З Мангеттена на Святу Гору».

    Під егідою Місії «Ставропігія Вселенського Патріархату в Україні» книги було перекладено і видано українською мовою.

    Автор книг – Фодоріс Спіліотіс – письменник, викладач, творець концепції афонського менеджменту, засновник компанії Athonian Management.

    Під час заходу, за допомогою zoom платформи автор книги Фодоріс Спіліотіс ( Thodoris Spiliotis ) висловив радість, що може презентувати свою книжку в Україні. Він привітав єпископа Команського Михаїла, а також відвідувачів презентації книги і запевнив, що афонські монахи моляться за Україну, за закінчення війни і за мир на її землі.

    Екзарх Вселенського Патріарха в Україні, відкриваючи захід і представляючи автора книги і її перекладача Андрія Уса ( Андрій Ус ) зауважив, що сучасні книжки, зрозуміліші для людей і перед нами якраз книжка, яка може розповісти про монашество людям, які взагалі далекі від Церкви. Також владика зазначив, що значення Афону важко переоцінити, адже він впливає на духовне життя не лише православних християн.

    “Афон є своєрідним “маяком”, на який орієнтуються і беруть за взірець. Відповідно ті, які відвідують Святу гору і спілкуються з монахами, отримують велику підтримку для свого подальшого життя”, – сказав єпископ Команський на початку презентації.
    Завдяки своєму професіоналізму, Фодоріс Спіліотіс зміг показати не лише пересічному читачеві, а й сучасному діловому світові, що афонська система управління й організації, тобто афонський менеджмент, заслуговує на важливе місце у світовій культурі менеджменту. У книзі автор розкриває особливості афонського управління та проводить паралелі між найбільшими та найвідомішими компаніями світу.

    Письменник розповів, що книги були написані з великою любов’ю до Святої Гори.
    Інша книга – «З Мангеттена на Святу Гору» – це реальна історія, герой якої й сьогодні живе на Афоні та щиро ділиться своїм духовним досвідом, який, зрештою, привів до чернечого життя.

    Книги Фодоріса Спіліотіса звертаються до читача сучасною мовою, зацікавлюють спрямувати свій погляд до Гори Афон як духовного центру, а ще свідчать, що Свята Гора, її історичний шлях і насельники вміють професійно та відверто вести діалог із сучасною людиною.

    Замовити книги можна у перекладача за тел.: +380 (97) 685 16 94

    Найсвіжіше

    Популярне