Субота, 18 Травня, 2024
Бiльше

    Президент Критської Патріаршої Академії відвідав Вселенського патріарха

    1 грудня, доцент Міхаель Струмбакіс, президент Вченої ради Патріаршої вищої церковної академії Криту (PAEAK), відвідав Вселенський патріархат під час престольного свята.

    Під час свого візиту він мав зустріч із Вселенським патріархом Варфоломієм у Патріаршій канцелярії, момент, присвячений передачі своєї поваги та пошуку благословення патріарха на його нову посаду, повідомляє orthodoxtimes.com

    Пан Струмбакіс висловив глибоку любов, повагу та відданість усіх членів, адміністративного персоналу та студентів Академії Вселенському патріархату, особливо шановній постаті Вселенського Патріарха.

    З батьківською любов’ю Вселенський патріарх висловив свої теплі побажання новому Президентові та передав благословення Матері-Церкви на успіх починань Академії. Він наголосив на святому обов’язку та місії Академії перед Церквою та суспільством. Дискусія була зосереджена на аспектах діяльності Академії, а також на пропозиціях щодо посилення її відносин із Вселенським патріархатом.

    На знак вдячності та заохочення Вселенський патріарх подарував Президенту видання Священної богословської школи Халки та цифрові записи церковної та традиційної музики. Ці подарунки мали на меті збагатити освіту та культурний розвиток студентів Патріаршої Академії.

    Найсвіжіше

    Популярне