П’ятниця, 26 Липня, 2024
Бiльше

    Патріарх РПЦ поскаржився на мігрантів в росії

    Патріарх Московський Кіріл (Гундяєв) поскаржився на мігрантів в росії, які не знають російської мови і займаються злочинною діяльністю.

    “Масовий приплив іммігрантів, які не володіють російською мовою, не мають належних уявлень про російську історію та культуру, про наші традиції та звичаї, а отже, нездатні й часто небажають інтегруватися в російське суспільство, змінює вигляд російських міст, призводить до деформації єдиного правового, культурного, мовного простору країни… У найбільших містах виникають і активно розвиваються замкнуті етнічні анклави, які є розсадниками корупції, організованої етнічної злочинності та незаконної міграції. Цю проблему не треба замовчувати”, – сказав очільник РПЦ, якого цитує російський “Интерфакс

    Гундяєв закликав не замовчувати проблему етнічної злочинності на тлі припливу мігрантів, які не володіють російською мовою і не мають уявлень про історію культури Росії, хоча сама рф, винна в злочинах проти України.

    Він заявив, що навіть наявність російського паспорта в іммігрантів не звільняє їх від необхідності “поважати суспільство і традиції Росії”.

    Найсвіжіше

    Популярне