П’ятниця, 26 Квітня, 2024
Бiльше

    “Стань помічником Святого Миколая”: ПЦУ та волонтери Рівного ініціювали акцію зі збору подарунків дітям з інвалідністю

    Рівненська єпархія ПЦУ та благодійний фонд “Скарбниця Надії” розпочали спільну акцію під назвою “Стань помічником Святого Миколая”. Її старт ініціатори оголосили 22 листопада й попросили долучитися до збору подарунків для дітей з інвалідністю.

    У Facebook голова правління БФ “Скарбниця Надії” Мар’яна Рева зазначила, що в рамках акції до Дня Святого Миколая збиратимуть подарунки для 59 дітей:

    “Серед наших дітей є особливі діти, з важкими формами хвороб. І до них також має завітати помічник Святого Миколая. Від сьогодні і до 4 грудня просимо долучитись до збору подарунків для 59 дітей з важкою інвалідністю”.

    Охочих долучитися до акції “Стань помічником Святого Миколая” просять про підгузки для дорослих, розміри S, М, одноразові пелюшки, засоби гігієни, різні іграшки — обов’язково нові й не м’які. А також — цукерки та печиво для братів, сестер та матерів цих дітей.

    Зазначене можна приносити до церковної крамнички Свято-Покровського собору або в офіс БФ “Скарбниця Надії” на вулицю Данила Галицького 19, офіс 519.

    Координатором є Юрій Яцюк, його контактний номер телефону: 0968524484.

    Найсвіжіше

    Популярне