П’ятниця, 3 Травня, 2024
Бiльше

    Архієпископ Австралії: «Я люблю Бога» означає, що «Бог є головним пріоритетом мого життя»

    25 листопада у православній парафії на честь святої Катерини в передмісті Сіднея Маскот відбулися урочистості з нагоди дня цієї святої.

    Напередодні Божественну літургію очолив Єпископ Месаорійський (Кіпр) пан Григоріос, пише Ортодокс Таймс.

    У сам день свята богослужіння очолив Архієпископ Австралійський Макарій. У своїй проповіді він особливо акцентував увагу на любові до Бога, якою мала свята Катерина, як і всі мученики нашої Церкви, яка була її спонукою витримати жорстокі тортури і врешті пролити свою кров за правду Христову.

    Відкидаючи помилкову думку про те, що любов до Бога є чеснотою, яка легко й легко набувається, архієпископ зазначив, що «коли ми говоримо «Я люблю Бога», це означає, що «Бог є великим пріоритетом мого життя»».

    «Слово «любов» включає в себе все», – характерно зауважив він, зазначаючи: «І коли ми говоримо «Я люблю Бога», я не маю права любити Бога». зі знижками.

    Я люблю Бога всією своєю силою, всім своїм єством, всім своїм єством. І так, якщо буде потрібно, я віддам своє життя, як віддала його Свята Катерина. Це означає любов до Бога, і ми повинні набути цієї любові».

    Архієпископ подякував єпископу Григорію за участь та наголосив на важливості зв’язків з Кіпром та іншими Православними Церквами.

    На свято були присутні численні вірні з Сіднея та околиць.

    Найсвіжіше

    Популярне