Четвер, 2 Травня, 2024
Бiльше

    Путін помилував сатаніста, який вбив і розчленив чотирьох підлітків

    Поки патріарх Московський Кіріл говорить, що армія рф воює проти зла в Україні, самі ж російські окупанти складаються із сатаністів-вбивць. У росії отримав помилування від путіна 33-річний член банди сатаністів Микола Оголобяк, який у 2010 році був засуджений до 20 років колонії за ритуальні вбивства підлітків.

    Про це пише російське пропагандистське видання міста Ярославль 76.ru.

    Микола Оголобяк мав сидіти у колонії до 2030 року. Але сатаніст-людожер отримав помилування за те, що поїхав вбивати українців – пів року він воював у складі м’ясних батальйонів “Шторм Z”.

    “Це правда. Він служив там пів року в “Шторм Z”. Він після поранення — інвалід. Він ходить, але поранення було важке. Поки ніким не працює, відновлюється. На “СВО” його навряд чи знову візьмуть”, — розповів батько сатаніста. .

    Як писали російські видання, Микола Оголобяк та його соратники скоїли ритуальні вбивства 4 підлітків. Секта сатаністів, у якій перебував Оголобяк, виникла у Ярославлі в 2006 році.

    Спочатку учасники об’єднання вбивали собак та кішок під час кривавих ритуалів. Влітку 2008 року сектанти вбили чотирьох підлітків – трьох дівчат та одного хлопця, які зараховували себе до субкультури готів, та розчленували їхні тіла.

    Над мертвими тілами прочитали молитву сатані. З убитих зняли скальпи, в однієї дівчини вирізали серце й груди. Кров’ю вбитих “присвятили” у культ сатаністів нових учасників.

    Через те, що тіла підлітків були понівечені та розчленовані, слідчим довелося проводити безліч експертиз, включаючи аналізи ДНК. Без них було неможливо визначити, яка частина тіла комусь із підлітків належить.

    Найсвіжіше

    Популярне