Середа, 22 Травня, 2024
Бiльше

    У Піденній Кореї відбулось спілкування з неправославними корейцями

    У митрополії Кореї (Південна Корея) Вселенського патріархату 4 листопада відбувся захід «Православний день» за участю близько 80 студентів та їхнього професора Вонмо Су з Пресвітеріанського університету та Теологічної семінарії.

    Програма включала участь у Божественній літургії у Свято-Миколаївському кафедральному соборі, після чого відбулася лекція в залі місіонерського центру з сесією запитань і відповідей про Православну Церкву, повідомляє orthodoxtimes.com 

    З моменту скасування заборонних заходів, які діяли через пандемію, зросла кількість відвідувань студентів або інших корейців, які бажають дізнатися про православне вчення та традиції.

    Настоятель Свято-Миколаївського собору священник Ентоні Лім, присвячує багато годин цьому дуже важливому служінню ознайомлення неправославних корейців із багатством Православної Церкви.

    Нагадаємо, Вселенський патріарх зустрівся із заступником міністра закордонних справ Греції. Також патріарх Варфоломій відвідав місце народження святителя Нектарія Егінського.

    Найсвіжіше

    Популярне