Вівторок, 21 Травня, 2024
Бiльше

    Предстоятель ПЦУ відвідав Полтаву

    Предстоятель ПЦУ Митрополит Епіфаній 14 листопада прибув у Полтаву із візитом. Його зустрів керуючий єпархією митрополит Полтавський і Кременчуцький Федір, Голова Полтавської ОВА Філіп Пронін та Секретар Полтавської міської ради Катерина Ямщикова.

    Владика Федір та представники місцевої влади у соборі Успіння Пресвятої Богородиці привітали митрополита Епіфанія на Богом благословенній Полтавській землі, повідомляє пресслужба ПЦУ.

    15 листопада предстоятель митрополит Київський і всієї України Епіфаній – очолив Божественну літургію у Свято-Успенському кафедральному соборі міста Полтави. Під час літургії предстоятель ПЦУ співслужив з іншими ієрархами та духовенством єпархії.

    Також відбувся молебень до преподобного Паїсія Величковського, який є покровителем міста Полтави. Митрополит Епіфаній нагородив героїв-захисників України та вручили відзнаки волонтерам, меценатам та благодійникам єпархії. Також було вручено Дипломи і відзнаки лауреатам премії імені преподобного Паїсія Величковського.

    Нагадаємо, у Києві, митрополит Епіфаній відзначив українських волонтерів. Також він зустрівся з командувачем Сил ТрО генерал-майором Анатолієм Баргилевичем.

    Найсвіжіше

    Популярне