Субота, 4 Травня, 2024
Бiльше

    Предстоятель ПЦУ завітав на презентацію сучасного перекладу Біблії українською мовою

    Блаженнійший Митрополит Київський і всієї України Епіфаній 28 вересня 2023 року у Соборі святої Софії Київської взяв участь у презентації нового українського перекладу Біблії, здійсненого Українським Біблійним товариством із залученням фахівців у цій галузі.

    Про це пише пресслужба ПЦУ.

    У заході організованому УБТ на чолі з Григорієм Комендантом взяли участь представники Церков і релігійних організацій України, Міністерства культури та інформаційної політики й Державної служби з етнополітики і свободи совісті, військовослужбовці, громадські діячі та гості.

    У своєму слові до присутніх Предстоятель автокефальної Української Православної Церкви висловив радість з приводу цієї довгоочікуваної і знакової події.

    Його Блаженство подякував усім, хто долучився до роботи над сучасним перекладом Слова Божого та згадав тих, хто зараз боронить Батьківщину, даючи нам змогу вільно проводити такі презентації.

    «Півтора року тому ми тут молилися, щоб Господь зберіг нашу столицю і Він почув нас. Тож я переконаний, що ми переможемо і ця подія, котра нас обʼєднала, є значним внеском і величною справою, яка увійде в нашу новітню історію», – підсумував Митрополит Епіфаній.

    Найсвіжіше

    Популярне