Середа, 8 Травня, 2024
Бiльше

    На Тернопільщині священики під час богослужінь попереджатимуть парафіян про шахрайства

    На Тернопільщині стартувала акція інформування населення про різні види шахрайств. Щоб розповісти про типові шахрайські схеми якомога більшій кількості жителів сіл і міст, тернопільській поліціянти звернулися до священиків по допомогу. Тепер під час богослужінь отці розповідатимуть парафіянам, як не стати жертвою шахрая. Про це йдеться на шпальтах ZAXID.NET.

    Поліцейські Теребовлянської громади вже провели перші зустрічі з священиками різних парафій, повідомила прес-служба місцевої поліції у понеділок, 18 вересня. Отцям надали матеріали і розповіли про найпопулярніші методи шахрайств через телефон та інтернет. В поліції Тернопільщини  зазначили, що таку акцію запровадили, бо останнім часом кількість звернень про шахрайства побільшало в кілька разів.

    Окрім того, на інформаційних стендах біля церков правоохоронці також розклеїли буклети з інструкцією, що необхідно робити, коли до людини телефонує шахрай.

    Нагадаємо, що у Вірменській Церкві закликали Азербайджан зупинити війну, а Архієпископ Афінський зустрівся з гесенком з питань Держмайна Греції.

    Найсвіжіше

    Популярне