П’ятниця, 24 Травня, 2024
Бiльше

    На Тернопільщині правоохоронці виявилися безсилими перед церковним злодієм

    Два факти проникнення та спроби проникнення до церков у місті Ланівці та в селі Шушківці, що на Тернопіллі, задокументували поліцейські. Втім, зловмисника, кажуть, заарештувати не можуть, хоч і знають хто він.

    Про це повідомляє сайт “Тернополяни”.

    Так, за словами правоохоронців, правопорушник, котрий проникав до храмів на Лановеччині, не може нести відповідальності за свої дії.

    «Поліцейські встановили особу правопорушника. Причетним до обох подій виявився 28-річний житель Лановецької громади. Зловмисник має проблеми зі здоров’ям і перебуває на обліку у лікаря-психіатра. Правоохоронці вже неодноразово проводили з ним та його родичами профілактичні бесіди», – пояснюють в ГУНП у Тернопільській області.

    Нагадаємо, що днями у соціальних мережах ширилась інформація про те, що невідомий чоловік неодноразово намагався проникнути в церкви на Лановеччині. Про останній такий випадок написав на своїй Фейсбук-сторінці настоятель сільського храму з села Шушківці Олексій Філюк.

    Нагадаємо, що в Італії виявили невідому картину епохи Відродження, а у США відбулася інтронізація Митрополита Нью-Джерського.

    Найсвіжіше

    Популярне