П’ятниця, 26 Липня, 2024
Бiльше

    У Німеччині відзначено історичну подію – відкриття нової парафії

    10 вересня, коли віруючі святкують пам’ять великого угодника Божого, преподобного Іова Почаївського, сталася важлива подія – відкриття парафії Української Православної Єпархії в Західній Європі Вселенського патріархату. Перше Богослуження відбулося в місті Бургхаузен (Німеччина), в St. Anna Kirche. Це історична подія, яка дозволить жителям цього міста відчувати Божу благодать ближче до серця.

    До сьогоднішнього дня бургхаузенцям доводилося подорожувати до сусідніх міст, іноді пройти понад 100 кілометрів, щоб взяти участь у богослужіннях. Однак тепер вони матимуть можливість спільно збиратися для молитви, служіння і духовного зростання прямо у своєму рідному місті, повідомляє Українська Православна Єпархія в Західній Європі.

    Богослуження будуть проводитися в St. Anna Kirche кожної 2-ї та 4-ї неділі місяця. Священник о. Павло буде радо приймати усіх вірян і допомагати їм у духовному зростанні.

    Для отримання додаткової інформації та контакту з священиком, звертайтесь за номером +380 (96) 792 02 74 (доступно через WhatsApp та Viber).

    Відтепер жителі міста Бургхаузен матимуть можливість збиратися разом, молитися і служити Богу прямо в своєму місті, що стане новим кроком у зміцненні духовної спільності.

    Найсвіжіше

    Популярне