Понеділок, 29 Квітня, 2024
Бiльше

    У місті Кіль (Німеччина) почала діяти нова православна парафія Всіх Святих

    У місті Кіль (Німеччина) зареєстровано нову православну парафію на честь Всіх Святих. Парафія заснована з благословення архієпископа Даниїла (Зелінського) – керуючого Західно-Європейською єпархією (Вселенського патріархату). Ця парафія була організована православними українцями, які проживають у місті Кіль та його околицях. Настоятелем новоствореної громади призначений протоієрей Іван Кузь.

    Про це інформує Українська Православна Єпархія в Західній Європі.

    Перша Божественна літургія в парафії Всіх Святих відбулася в день Преображення Господнього, 19 серпня 2023 року. Ця подія відзначає важливий момент у житті цієї громади та їхньої духовної спільноти.

    Для отримання додаткової інформації та звернень щодо Богослужінь та заходів, ви можете зв’язатися з протоієреєм Іваном Кузем за телефоном: +49 179 6938005.

    Адреса парафії Всіх Святих:
    Kiel – Парафія Всіх Святих
    Möhrkestraße 9, 24159 Kiel
    Bethlehem Kirche

    Також ви можете надсилати свої запити та повідомлення на адресу електронної пошти: ukrainian.church.all.saints@gmail.com .

    Ця нова парафія є частиною Західно-Європейської Єпархії, заснованої в 1945 році з метою збереження православної віри, культури, мови та православної ідентичності української громади в Західній Європі.

    Нагадаємо, в УПЦ США освятили алею пошани полеглих воїнів України.

    Найсвіжіше

    Популярне