Четвер, 16 Травня, 2024
Бiльше

    На обкладинці польського Wprost висміяли Папу Римського за слова про велич Росії (фото)

    Польський суспільно-політичний тижневик Wprost на новій обкладинці зобразив Папу Римського Франциска в автомобілі, який стоїть на шасі танка російських загарбницьких військ.

    Обкладинка номера опублікована на сайті тижневика.

    На малюнку можна побачити, що Франциск їде по розбитому обстрілами місту на “папамобілі” – спеціально розробленому автомобілі для його публічних поїздок. На танку зображений один із символів російського вторгнення – літера “Z”.

    Так редакція проілюструвала статтю про скандальну заяву Папи про “велич” Росії.

    Нагадаємо, 25 серпня Франциск звернувся до учасників всеросійської зустрічі католицької молоді з промовою. Він назвав їх “спадкоємцями “великої” країни” та закликав не забувати про це.

    “Ви спадкоємці Великої Росії: Великої Росії святих, правителів, Великої Росії Петра I, Катерини II, тієї імперії – великої, освіченої, [країни] великої культури і великої людяності. Ніколи не відмовляйтеся від цієї спадщини, ви спадкоємці великої матінки – Росії, йдіть вперед з цим”, – сказав він.

    У МЗС України заявили, що Франциск висловив російські великодержавні ідеї, замість того, щоб відкрити російській молоді очі.

    Найсвіжіше

    Популярне