П’ятниця, 26 Квітня, 2024
Бiльше

    Спроби викрадення українських дітей для імперських цілей розкрито істориком Владиславом Гавриловим

    Український історик та релігієзнавець Владислав Гаврилов розкрив шокуючі деталі про спроби Росії залучити українських дітей до своєї імперської ідеології. Він наголосив, що російська концепція просування “русского міру” вже не працює, тому Кремль звертається до нових методів, зокрема викрадення дітей.

    «Вони намагаються викрасти наших дітей, щоб їх уже виховати із самого малечку у цьому дусі, щоб ці діти вже, відповідно, сповідували цю концепцію руського міра і ці проімперські наративи росії і вже змалечку приймали цю викривлену ідеологію», – каже Гаврилов в інтерв’ю “Духовному фронту України“.

    Експерт розповів, що російські окупанти активно пропагують парамілітарний підрозділ для дітей під назвою “Юнармія”. Ця організація, схожа на радянську піонерію, намагається мілітаризувати українських дітей змалечку, виховуючи їх у дусі російського імперіалізму. Дітей змушують писати листи російським солдатам, які окупують територію України.

    Особливу роль у цьому процесі відіграє духовенство Російської Православної Церкви.

    «…туди активно долучається духовенство Російської Церкви, яке приїжджає на ці пункти, де проходить підготовка цих дітей і проводять там такі собі “духовні бесіди”. Фактично, продовжують ідеологічну пропаганду росії», – зазначив Гаврилов.

    Ці заходи є частиною ідеологічної пропаганди, спрямованої на промивання мізків української молоді російськими наративами та концепцією “русского міру”.

    Висвітлення цієї проблеми стало важливим кроком у боротьбі з російською пропагандою та захисту українських дітей від ідеологічної маніпуляції.

    Нагадаємо, предстоятель ПЦУ передав допомогу затопленим херсонцям

    Найсвіжіше

    Популярне