П’ятниця, 29 Березня, 2024
Бiльше

    Відбувся другий молитовний сніданок у стінах Військового інституту КНУ ім. Тараса Шевченка

    У стінах Військового інституту Київського національного університету імені Тараса Шевченка був проведений другий молитовний сніданок.

    Про це повідомляє пресслужба Військового інституту КНУ імені Тараса Шевченка.

    Участь у молитовному сніданку взяли військові капелани, які проходять курси підвищення кваліфікації з питань військового капеланства, священники Свято-Михайлівського Собору Михайло Омельян, Степан Альмес, народна артистка України Оксана Білозір, офіцери Військового інституту та Служби військового капеланства.

    Під час заходу кожен долучився до читання уривку з книги Діянь Святих Апостолів, про подію Зіслання Святого Духа на Апостолів.

    Після цього відбулось обговорення під час якого кожен присутній мав можливість поділитися думками щодо прочитаного та поділитися історіями з життя.

    На завершення учасники помолилися за тих, хто постраждав під час катастрофи на Херсонщині та пообіцяли підтримувати один одного у важкі часи.

    Нагадаємо, предстоятель ПЦУ передав допомогу затопленим херсонцям. Також МЗС України просить допустити консула до переданих в Угорщину українських військовополонених.

    Фото: Військовий інститут КНУ імені Тараса Шевченка

    Найсвіжіше

    Популярне