Четвер, 25 Квітня, 2024
Бiльше

    Путін заявив, що Росія керується Богом

    Росія управляється Богом, а головніше за президента в ній – Дід Мороз. З такими тезами диктатор Путін виступив у четвер на зустрічі із багатодітними сім’ями.

    «Росія безпосередньо управляється Богом, а якщо це не так, то незрозуміло, як вона взагалі існує», – сказав Путін, цитуючи генерал-фельдмаршала Крістофа Мініха, який працював у Росії за Петра I.

    При цьому президент повідомив, що згоден із першою частиною затвердження, але має заперечення проти другої.

    «Росія, хоч і керується безпосередньо Богом, але зрозуміло, що вона існує за рахунок наших людей, за рахунок таланту наших людей, за рахунок любові до Батьківщини, за рахунок відданості своїй родині та своїй Батьківщині», – пояснив він свою думку.

    За словами Путіна, жити в Росії, яка перебуває на рівні Африки або нижче у світових рейтингах демократії, корупції та свободи ЗМІ – це величезна честь і задоволення.

    Головною ланкою в піраміді управління країною, у представленні правлячого понад 20 років Путіна, є Дід Мороз, який, за його словами, «головніший» за президента.

    «Діду Морозу, я думаю, головніше [мене], тому що він такий персонаж, який бере свій початок від добрих справ», – пояснив Путін.

    Найсвіжіше

    Популярне