Вівторок, 23 Квітня, 2024
Бiльше

    Кабаєва приїхала в окупований Крим і під камери навідалась до храму Солунського у Феодосії

    Російська екс-спортсменка Аліна Кабаєва, якій приписують зв’язок із Путіним, а також спільних дітей, під прицілом камер припхалася в окупований Крим.

    Колишня депутатка Держдуми відвідала храм святого Димитрія Солунського у Феодосії, який реставрували з допомогою її фонду.

    Про це повідомляє Главком.

    «Я пам’ятаю, коли приїхала сюди п’ять років тому простим туристом подивитися на цю прекрасну церкву, дізналася про неї дуже багато, – прощебетала Кабаєва в інтерв’ю російській пресі. – Звісно, виникло бажання і ми вирішили – наш благодійний фонд – відновити цей храм. Храм древній, XIV ст. Я щаслива, що з нами була найкраща команда. Низький вам уклін усім, дякую вам величезне! Для мене це перший досвід. Бажаю, щоб якнайбільше людей приходили сюди і молилися за нашу Росію. Спасибі всім!»

    Щасливі священнослужителі подарували багатій благодійниці ікону святого Димитрія Солунського, в ім’я якого освячено церкву.

    Під час інтерв’ю Кабаєвої до храму підбіг собака і почав пити воду. «Це не наш співробітник», – злякалися священики. «Після цього знаменита гімнастка засміялася. «Ти моя гарна, – сказала Аліна. – Я стою, підходить песик і п’є воду», – цитують коханку Путіна російські ЗМІ.

    Найсвіжіше

    Популярне