Понеділок, 29 Квітня, 2024
Бiльше

    Архиєпархія Америки проводить семінар для випускників 2023 року богословської школи Святого Хреста

    Грецька Православна Архієпархія Америки провела семінар у своїй штаб-квартирі в Нью-Йорку для старшого класу Богословської школи Святого Хреста 2023 року.

    Під час триденного заходу семінаристи мали можливість зустрітися архієпископом Америки Елпідофором і отримати знання від різних священнослужителів і мирян, які очолюють служіння Архиєпархії та дочірні організації, повідомляє orthodoxtimes.com

    Семінар також включав візити до значущих центрів архієпархіального життя, включно з Грецькою Православною Церквою Святого Миколая та Національною святинею на Ground Zero.

    Захід завершився тим, що старший Майкл Хостетлер подарував архієпископу ікону Богородиці на знак вдячності за його гостинність і постійну відданість школі та архієпархії. Ікону вручну вирізав відомий художник фресок Ілля Аносов, який пожертвував свій час і талант сирітському притулку Святого Інокентія, дочірньому служінню Асамблеї єпископів поблизу Тіхуани, Мексика.

    Семінарист Йоан Георгіу розповів про досвід в Богословській школі і сподівається, що їхня освіта та зв’язки в архієпархії дозволять їм служити іншим у Церкві та суспільстві.

    Нагадаємо, Архієпископ Америки назвав Богородицю «непохитною вежею» і «неприступною стіною». Також архієпископ Австралії Макарій закликає до роздумів про чесноту свободи.

    Фото: orthodoxtimes

    Найсвіжіше

    Популярне