Четвер, 18 Квітня, 2024
Бiльше

    УПЦ США доставила нові карети швидкої медичної допомоги до України

    УПЦ США долучилася до благодійної діяльності для українців та придбала нові карети швидкої медичної допомоги у Німеччині та Польщі, які вже знаходяться в Україні. Про це повідомив архієпископ УПЦ США Даниїл (Зелінський), який щиро подякував о. Олександру Смоктуновичу, диякону Андрію Сидору та всім волонтерам і водіям за допомогу у благодійній справі.

    “Щиро вдячний о. Олександру Смоктуновичу, диякону Андрій Сидор та всім волонтерам і водіям за допомогу УПЦ США у благодійній діяльності в Україні!”, – зазначив архієпископ Даниїл у Фейсбуці.

    Раніше українська православна парафія св. Архистратига Михаїла в Генку, Бельгія, профінансувала та доставила два транспортні засоби для швидкої медичної допомоги. Зараз же завдяки спільним зусиллям волонтерів та благодійників УПЦ США карети вже знаходяться в Україні та готові до надання необхідної допомоги пацієнтам.

    Крім цього, УПЦ США здійснює інші благодійні проекти в Україні, такі як допомога постраждалим від війни в Україні, підтримка дитячих будинків та інші благодійні ініціативи. УПЦ США активно долучається до допомоги українському народу в складних життєвих ситуаціях та виконує свою місію у допомозі тим, хто цього потребує.

    Фото: УПЦ США

    Найсвіжіше

    Популярне