П’ятниця, 29 Березня, 2024
Бiльше

    Парафіяни ПЦУ придбали квадрокоптер за 100 тис. гривень для ЗСУ

    Квадрокоптер воїнам на передову придбала парафія храму Різдва Святого Івана Хрестителя Православної Церкви України. Громада зібрала 100 тисяч гривень та купила Дрон Mavic 3.

    Про це повідомляє “Студія Тиясмин”.

    Настоятель храму та військовий капелан Михайло Шевчук закликає інші міські парафії наслідувати приклади його громади. Найближчими днями безпілотник разом із іншим потрібним для воїнів вантажем доставлять на передову.

    “Сьогодні хочемо чи не хочемо нас в нашій державі війна. Сьогодні кожен із нас думає про ті події, які зараз на сході України і є такі люди які кажуть з нетерпінням чекаємо нашої перемоги. А я завжди кажу не треба чекати перемоги. Треба робити все для того, щоби перемогу здобути. Вона сама не приходить. За неї треба боротися. Кожен хто має можливість взяти зброю іде й боронить. Волонтери роблять все для того щоби наші військові мали харчування, були в теплі, мали всі засоби для того, щоб виконувати свою місію по захисту нашої Батьківщини. Одна з бригад яка сьогодні захищає нашу Батьківщину від Московської орди попросила нашу парафію допомогти купити ось такий безпілотник Mavic 3, який на жаль у цій жорстокій війні є розхідним матеріалом і багато їх при роботі пропадає, але ми нація нескорених і коли я сказав громаді про те що є потреба – вони згуртувалися і ось цей дрон уже в мене в руках. На днях я привезу його на місце підрозділу який попросив цієї допомоги”, – сказав капелан ПЦУ.

    Він додав, що впевнений що сьогодні всім важко, але не треба чекати перемоги треба робити все для перемоги. Священник передав “естафету” іншим парафіям, щоб вони також зробили свій важливий внесок для спільної перемоги над окупантами.

    Нагадаємо, ще одна громада на Вінниччині приєдналась до ПЦУ.

    Найсвіжіше

    Популярне