Субота, 20 Квітня, 2024
Бiльше

    Окупанти на Херсонщині вдарили по церкві з вірянами – ОВА

    Минулої доби загарбники наносили удари по Херсону та населеним пунктам області, у селищі Кіндійка, що у передмісті Херсона, під час недільної служби ворог обстріляв церкву.

    Про це йдеться у звіті ОВА.

    Зокрема,за інформацією ГШ ЗСУ, ворог здійснив обстріли по районам населених пунктів Веселе, Берислав, Чорнобаївка, Антонівка та місто Херсон.

    Терористи РФ з мінометів вдарили по селу Понятівка Дарʼївської громади. Ворог цілеспрямовано атакував житловий будинок, в якому знаходилися мирні люди. Через цю ворожу атаку загинула жінка та двоє її синів – 2016 та 2008 року народження.

    У селищі Кіндійка, що у передмісті Херсона, під час недільної служби ворог обстріляв церкву. У храмі на той час перебувало чимало вірян. На щастя, з людей ніхто не постраждав. Церква теж вціліла, повилітали вікна. Найбільших руйнувань зазнав будинок священника, саме туди прилетів снаряд.

    За добу противник здійснив – 74 обстріли (354 снарядів), у т.ч. 4 (23 снарядів) по м. Херсон: мінометних – 24, РСЗВ – 2, артилерійських – 29, танкових – 3, БПЛА – 15, АГС – 1.

    З деокупованих територій Херсонщини евакуювали 74 особи, з них 4 — діти.

    Найсвіжіше

    Популярне