П’ятниця, 26 Квітня, 2024
Бiльше

    Митрополит Епіфаній: сила України не в її зброї, а в серцях і душах її народу

    У річницю ескалації російської агресії проти України митрополит Епіфаній, предстоятель Православної Церкви України, розмірковує про вплив російської агресії, що триває, на українське суспільство.

    У фейсбуці митрополит констатував, що війна стала реальністю для кожного українця, торкнувшись життя кожної родини та громади «і ми зрозуміли: це зло, це лихо, ця напасть сама собою не зникне – її треба усунути, викорінити, видалити, як злоякісну пухлину».

    Минулий рік був наповнений як хорошими, так і поганими подіями, українці зазнали значних втрат, але також продемонстрували величезну стійкість і силу.

    Попри виклики, український народ згуртувався як одна родина, об’єднана любов’ю до своєї країни та готовністю її захищати, зазначив предстоятель ПЦУ.

    Митрополит Епіфаній наголошує, що сила України не в її зброї чи військовій могутності, а в серцях і душах її народу. Він закликає всіх українців і надалі залишатися сильними та єдиними перед обличчям випробувань, а також шукати Божого благословення для своєї країни, своїх збройних сил та свого народу.

    Нагадаємо, раніше предстоятель ПЦУ порівняв Україну із  Давидом, який виступив супроти Голіафа.

    Найсвіжіше

    Популярне