Четвер, 28 Березня, 2024
Бiльше

    Малозабезпечені діти України отримали подарунки від церков Америки

    Слов’янська спільнота Ноксвіля в Теннессі, США (Slavic community in Knoxville Tennessee, USA) у співпраці з міжнародною місією «Христос є відповідь» організувала благодійну акцію «Таємний друг» для малозабезпечених дітей України. Близько 200 подарунків отримали діти віком від 3 до 17 років.

    Slavic community у США ініціювали проведення акції і, отримавши списки подарунків від місіонерів CITA, зібрали для кожної дитини посилку згідно з бажаннями дітей, залишившись для своїх українських маленьких друзів у статусі «таємного друга», повідомляє «Слово про слово».

    Діти замовляли іграшки, розмальовки та альбоми з олівцями, «ляльки з великими очима», кросівки, рюкзаки, інвентар для спортивних ігор, куртки, парфуми та косметику, конструктори та ігрові приставки. Часто у списках значився павербанк.

    За словами місіонерів, діти у Харківській, Запорізькій, Миколаївській, Рівненській та Тернопільській областях були дуже щасливими, що здійснилися їхні мрії.

    «Іноді нам здається “Що я можу зробити? У мене немає такого доходу, щоб робити великі справи й перекривати потреби інших.” Але коли ми відкриваємо своє серце, щоб подбати й виявити любов до ближнього, то в цьому є сила. Саме тоді Бог робить це чимось більшим.

    Найсвіжіше

    Популярне