П’ятниця, 26 Квітня, 2024
Бiльше

    Духовенство УПЦ (МП) звершило панахиду на місці трагедії в Броварах

    19 січня із благословення митрополита УПЦ (МП) в Броварах Антонія, духовенство УПЦ в єдності з Московським патріархатом відслужило панахиду на місці трагедії у Броварах Київської області. Про це повідомляє пресслужба єпархії УПЦ (МП).

    Священники УПЦ МП заявили, що «ця жахлива війна, на жаль, має різні відтінки», а вони моляться Богу, щоб Він дарував сили та терпіння батькам пережити це страшне горе.

    «Царство небесне загиблим та швидшого одужання постраждалим», – йдеться у повідомленні.

    18 січня в місті Бровари Київської області на територію дитячого садка впав гелікоптер. Всього наразі відомо про 14 загиблих, серед них керівництво МВС – міністр внутрішніх справ Денис Монастирський, його перший заступник Євгеній Єнін та державний секретар МВС Юрій Лубкович. Як йдеться в сюжеті ТСН, прощання із загиблими керівниками МВС в цій авіатрощі відбудеться 21 січня об 11:00 в Українському домі в Києві.

    Нагадаємо, голова Рівненської облради викликав керівника водоканалу через освячення води священником УПЦ (МП). У кінці 2022 року СБУ проводила обшук у керуючого справами УПЦ (МП) в Броварах.

    Найсвіжіше

    Популярне