П’ятниця, 26 Квітня, 2024
Бiльше

    Голова Рівненської облради викликав керівника водоканалу через освячення води священником УПЦ (МП)

    Голова Рівненської облради Андрій Карауш викликав на розмову керівника облводоканалу через освячення води священником УПЦ в єдності з МП.

    Зазначається, що священник УПЦ МП Михаїл Петров освятив воду 19 січня на Горбаківському водозаборі, що біля містечка Гоща. Керівник облводоканалу не зміг пояснити, хто ж саме запросив священника, але пообіцяв це з’ясувати, передає zaxid.net

    Про розмову голови облради з виконувачем обов’язків керівника рівненського облводоканалу Андрієм Грухалем повідомила прес-служба Рівненської облради у п’ятницю, 20 січня.

    «Це дикість і безглуздя! У час, коли ми боремося з російськими терористами на фронті і усіх можливих політичних майданчиках, стається оця провокація. Цинізм! Церква, яка благословляє росіян заливати кров’ю Україну однією рукою, другою святить тут воду», – цитує слова Андрія Карауша пресслужба.

    Керівник облводоканалу запевнив, що наразі встановлює винних у цьому інциденті. Також, за словами Андрія Карауша, незабаром «будуть прийняті кардинальні рішення щодо цієї провокації».

    Зазначимо, що на сторінці облводоканалу вже немає допису про освячення води священником Михаїлом Петровим, однак народна депутатка Соломія Бобровська публікувала скріншот.

    «На Водохреще у кранах рівнян тече освячена вода. Починаючи з 2008 року традиційно освячують воду в резервуарах та насосних станціях», – йшлось у дописі, до якого додали фото священника Михаїла Петрова.

    Найсвіжіше

    Популярне