П’ятниця, 26 Квітня, 2024
Бiльше

    На молитовному сніданку в Черкасах молилися за перемогу для України

    27 грудня в Черкасах відбувся 5-й обласний молитовний сніданок. На заході зібралися представники виконавчої влади, депутати обласної та міської ради, представники громадських організацій, освіти, військові, волонтери, підприємці, капелани та священнослужителі. Організатори сніданку – Черкаська обласна Рада Християнських церков та ГО Рух Реформації за участі християнських церков міста, повідомляє “Прочерк”.

    “Єднання людей з різних сфер суспільного життя надзвичайно важливе. Коли ми збираємося разом і просимо Бога благословити Україну – це дає нам натхнення в підбадьоренні одне одного та формуванні спільної цілі”, – зазначив координатор молитовних сніданків в Черкасах, голова ГО “Рух Реформації” Валерій Бєляєв.

    Під час заходу пластуни передали всім присутнім Вифлеємський вогонь. А також присутні разом зі священнослужителями молилися за Божий оберіг для військових, волонтерів, медиків, та всіх, хто відвойовує нашу свободу. Окремо звернулися до Бога з проханням перемоги України у війні.

    “Бог нам допомагає, а якщо з нами Бог, то ми переможемо в цій війні. І ми вдячні Йому, що не дивлячись на цю навалу, ми можемо зібратися разом для спільного духовного дійства”, – зазначив митрополит Черкаський та Чигиринський ПЦУ Іоан.

    Про те, що такі заходи важливі, зазначив заступник начальника ЧОВА Олександр Шамрай: “Сьогоднішній сніданок надихає продовжувати молитися за нашу долю, за Україну, за наше світле майбутнє ”

    Міський голова Анатолій Бондаренко також доєднався до заходу. Він зазначив, що вважає себе віруючою людиною, та знає, що молитва має силу: “Такі об’єднуючі заходи дуже потрібні зараз, в буремний період, який переживає наша країна, адже вони зближують. Люди обмінюються думками, моляться за Україну і роблять усе можливе для перемоги”.

    Найсвіжіше

    Популярне