П’ятниця, 26 Квітня, 2024
Бiльше

    Оновлено. Зеленський приїхав у найгарячішу точку фронту – Бахмут (відео)

    Президент Володимир Зеленський сьогодні, 20 грудня перебуває у Бахмуті Донецької області. Візит глави держави попередньо не анонсувався.

    Про це повідомляє  Freedom.

    “Президент України Володимир Зеленський з неанонсованим візитом у Бахмуті”, – пише видання, посилаючись на власних кореспондентів в місті.

    Оновлено 12:44. Поїздку пsдтвердив прессекретар Володимира Зеленського Сергій Нікіфоров. За його словами, глава держави відвідав передові позиції, нагородив військовихнагородами та вручив цінні подарунки. Володмир Зеленський вже покинув Бахмут, уточнив Нікіфоров.

    Оновлено 12:48. Міноборони підтвердило візит Зеленського в місто.

    “Ми у відряджені. Сьогодні 300 днів великої повномасштабної війни й сьогодні президент в Бахмуті нагороджував наших найкращих оборонців, які обороняють нашу східну фортецю – Бахмут. Основні сили противника зараз зосереджені там, але у ворога нічого не виходить”, – розповіла заступниця глави Міноборони Ганна Маляр.

    Президенту також вручили український прапор з Бахмута для передачі партнерам.

    Після чого Зеленський виїхав з міста.

    Варто зазначити, що Бахмутський напрямок є одним із найгарячіших на всій лінії фронту. Російські війська там щоденно ведуть обстріли та зазнають шалених втрат у своїй жазі захопити місто Бахмут.

    Нагадаємо, що в своєму вечірньому зверненні президент Володимир Зеленський розповів про ситуацію на фронті, згадавши й про Бахмут. Він зазначив, росіяни з травня намагаються захопити український Бахмут, але він не здається.

    Найсвіжіше

    Популярне