Вівторок, 23 Квітня, 2024
Бiльше

    Патріарх Антіохійський прийняв делегацію Архиєпархії Північної Америки

    Патріарх Антіохійський і всього Сходу Іоанн Х прийняв 10 листопада в Інституті богослов’я св. Іоанна Дамаскіна в Баламанді делегацію Антіохійської Архієпископії Нью-Йорка і всієї Північної Америки у складі єпископів: Джона Абдулли, Томаса Джозефа та Ніколаса Озона, а також заступника голови Опікунської ради Фаваза Хурі, фінансового директора Архієпископії Саліма Аббуда та генерального вікарія Архієпископії протоєрея Томаса Заіна.

    Про це повідомляє Духовний Фронт України з посиланням на orthodoxtimes.com

    На зустрічі були присутні митрополити: Саба Ісбер (Хауран), Силуан Муссі (Гора Ліван) та Антоніос Ель-Сурі (Зале), патріарший вікарій Архієпископії Нью-Йорка і всієї Північної Америки.

    Патріарх Іоан Х та єпископи вислухали делегацію щодо справ Нью-Йоркської та всієї Північної Америки після призначення туди нового архієпископа, який не є місцевим американцем. Патріарх Іван Х висловив вдячність усім, хто доклав зусиль до розбудови архиєпархії та продовжує працювати задля її зростання і процвітання. На зустрічі також було наголошено на необхідності забезпечити всі необхідні елементи для зростання та успіху антіохійського свідчення на всій території цієї Архієпископії, яка є «гордістю Антіохійського патріархату».

    Нагадаємо, раніше Духовний Фронт України повідомляв, що Антіохійський патріарх призначив вікарієм неамериканця для архиєпархії Нью-Йорка. Також Антіохійська Церква молиться за мир в Україні і закликає перейти на «мову діалогу». Варто зазначити, що Антіохійська Церква досі не визнала Православну Церкву України.

    Найсвіжіше

    Популярне