П’ятниця, 19 Квітня, 2024
Бiльше

    На Закарпатті зводять новий храм ПЦУ

    У місті Берегове Закарпатської області продовжується будівництво нового храму на честь Успіння Пресвятої Богородиці Мукачівсько-Карпатської єпархії Православної Церкви України.

    У 2017 році для потреб парафії на честь Успіння Пресвятої Богородиці у м. Берегове єпископ Мукачівський і Карпатський Віктор за власні кошти придбав земельну ділянку, де згодом звели тимчасовий дерев’яний храм. Саме в цьому тимчасовому дерев’яному храмі всі ці роки проводилися і проводяться богослужіння. Але з розширенням релігійної громади виникла потреба в будівництві нового храму, повідомляє пресслужба єпархії.

    14 вересня владика Віктор, за участі духовенства єпархії, благословив початок будівництва нового храму на честь Успіння Пресвятої Богородиці у м. Берегове та відслужив чин закладення церкви.

    На 11 листопада, з Божою допомогою та за участі настоятеля релігійної громади протоєрея Владислава Лазаря, парафіян та благодійників завершено заливку повноцінного фундаменту під будівництво нового храму на честь Успіння Пресвятої Богородиці Мукачівсько-Карпатської єпархії Православної Церкви України у м. Берегове.

    Відповідно, надалі триватиме зведення стін нового храму Божого!

    Найсвіжіше

    Популярне