Четвер, 25 Квітня, 2024
Бiльше

    В Україні загинув ще один окупант в рясі – випускник академії Генштабу РФ

    Вранці у неділю, 6 листопада, в Україні під час “виконання пастирських обов’язків” загинув клірик Московської єпархії, настоятель храму великомучениці Варвари та преподобного Іллі Муромця – патріаршого подвір’я у п.Власіха Московської області протоєрей Міхаіл Васільєв.

    Про це повідомляє сайт РПЦ.

    Васільєв народився 1971 року. Випускник Московського державного університету ім. М.В. Ломоносова та академії Генерального штабу ЗС РФ.

    Хіротонісаний на сан диякона 7 березня 1998 р. єпископом Бронницьким Тіхоном, на сан єрея – 27 квітня 1998 р. Московським патріархом Алексієм II.

    Нагороджений орденом “Мужєства”, орденом прп. Сергія Радонезького ІІІ ступеня, медаллю ордену «За заслугі пєрєд Отєчєством» ІІ ступеня.

    “Як священник брав участь у відрядженнях у “гарячі точки” та у миротворчих операціях у Косово, Боснії, Абхазії, Киргизії, на Північному Кавказі та в Сирії”, – йдеться в повідомленні.

    Був настоятелем храму великомучениці Варвари та преподобного Іллі Муромця – Патріаршого подвір’я при штабі Ракетних військ стратегічного призначення у п. Власіха Московської області.

    Васільєв відомий тим, що наприкінці жовтня на телеканалі «Спас», відповідаючи на запитання, що робити жінкам, які не хочуть відправляти своїх дітей на війну, порадив їм народжувати більше дітей.

    Українські захисники ліквідували вже двох «священників» РПЦ, які приїхали підтримувати рашистів. В одного із них у прямому сенсі слова були погони під рясою.

    Найсвіжіше

    Популярне