Четвер, 28 Березня, 2024
Бiльше

    Не зміг залишитися непричетним: В Україні вбитий ще один священник-окупант

    Похідний священник російської “зведеної казацької бригади “Дон” імені Архістратига Михайла” протоєрей Євфимій Козловцев загинув під час бойових дій російських окупантів в Україні.

    Священник був духівником кількох казацьких товариств “Оренбурзького казачого війська”, творцем та отаманом хутора “Катайський острог” у місті Катайську, де з 1998 по 2016 роки ніс послух настоятелем парафії. Наголошується також його участь у “відродженні казацтва” на території Курганської та Свердловської областей РФ, повідомляють росЗМІ.

    “Прекрасно розуміючи суть речей, духовними очима бачачи причину подій, не зміг залишитися непричетним до того, що відбувається. Він прибув до бригади “Дон” і знаходився там до останньої миті разом із козаками, наставляючи та підтримуючи їх духовно, допомагаючи всім, що було в його силах. Смерть наздогнала його з його бойовому посту, серед козаків-воїнів, його духовних синів”, – говориться в повідомленні.

    9 вересня при виконанні “пастирських обов’язків з духовного опікування” російських окупантів з татарстанського батальйону «Алга» загинув Анатолій Грігорьєв, клірик Казанської єпархії РПЦ настоятель храму Богоявлення Господнього в селі Ісакове (Зеленодольський район, Татарстан)

    Найсвіжіше

    Популярне