Субота, 20 Квітня, 2024
Бiльше

    У Москві відкриють масштабну пропагандистську “виставку” про Україну

    У п’ятницю, 4 листопада, у день російської “народної єдності”, у Центральній виставковій залі “Манєж” у Москві відкриється масштабна пропагандистська виставка “Україна. На пєрєломах епох», підготовлена ​​за участю Патріаршої ради з культури РПЦ.

    “Стіна, що виникла останніми роками між Росією та Україною, між частинами, по суті, одного історичного та духовного простору, — це велике спільне лихо, трагедія”, – “бідкаються” у Московській патріархії.

    Там зазначають, що “щоб краще зрозуміти сьогодення та зазирнути у майбутнє, ми маємо звернутися до історії”. Організатори виставки прямо зазначають, що її тематика підібрана спеціально: “експозиція розповідає про ключові, поворотні моменти, про які і в Росії, і в Україні важливо пам’ятати”.

    Десять тематичних залів експозиції охоплять “великий історичний період від заснування Давньоруської держави до сьогодення”.

    Пропагандисти представлять “поряд з унікальними фотографіями, відеоматеріалами та кінохроніками в експозиції будуть представлені карти, плакати та численні архівні документи”.

    “З міркувань об’єктивності також буде представлено трактування історичних подій з погляду української держави”, – наголошують організатори пропагандистського заходу.

    Найсвіжіше

    Популярне