Середа, 24 Квітня, 2024
Бiльше

    Вбивати українців на їхній землі – це не Джихад! Це дорога в пекло

    Слово про сьогоднішні події. Про війну, яку вкотре втягнули чеченський народ.

    Валлахи це не Джихад! Це не Джихад, якщо ти пішов на чужу землю і, тим більше, воювати заради інтересів тієї країни, яка вбивала твій народ віками. Лише за 30 років Росія вбила понад 300 000 чеченців, у війні, яку розпочав Єльцин, а потім Путін.

    Про це пише син колишнього президента Республіки Ічкерія Анзор Масхадов, передає Інформаційний навігатор.

    Коли ворог вторгся на твою територію і ти борониш свій дім, свій народ, свою рідну землю, це твоя Священна війна — це Джихад.

    Маріонетка і особистий слуга Путіна, Кадиров, збожеволів і заявив про те, що війна проти України — великий Джихад. Він розпочав своє звернення з побажання миру, а закінчив обіцянками — «не братимемо в полон, спалюватимемо їх», говорячи про українців.

    Чи це схоже на Священну війну? Чи це звучить, як дії, схвалені Аллахом?

    «Ми не зупинимося, ми їх вбиватимемо. Із задоволенням» – каже холуй Росії Кадиров. При цьому клянеться ім’ям Всевишнього.

    Наскільки легковажно Кадиров ставитися до віри – звертаючись до Аллаха без жодної причини, давати клятви ім’ям Аллаха усвідомлюючи брехливість своїх слів. За такий гріх немає спокути! За це з нього спитають у Судний день. І не лише за це, звісно.

    «Не зупинимося ніде, наша територія – не Запоріжжя чи Херсон. Наша територія – Одеса, Київ, Харків, усі регіони. Загалом Україна – це наша російська територія. Ми вирішили не оборонятися, а нападати», хоч мозок у нього відсутній, але фантазувати він вміє.

    Водночас, Кадиров натякає і на Європу, говорячи, що і там «шайтани» і туди він був готовий відправляти своїх холопів.

    Це божевілля безумця, який заради своєї шкіри кидає у пекло війни чеченську молодь!

    Клятви Кадирова, звісно, ​​нічого не варті. І його слова не варто сприймати всерйоз. Але такі заяви ганьблять саме слово Джихад, яке трактується не як панування мусульман над усім світом, а як старанність на шляху до Аллаха! Територіальна експансія – це не Джихад! Вбивати українців на їхній землі – це не Джихад! Це швидше дорога в Пекло, якщо ти став на бік убивці свого народу — Путіна і йдеш віддавати своє життя заради цього кровопивця.

    Джихад – це не війна з Україною, Джихад – це коли ти шукаєш благо для народу, коли шукаєш мир для нього, його гарантії безпеки. Це боротьба за незалежність від такої країни, як Росія. Це ідея Ічкерії, яка завжди виступала та боролася за мир.

    Найсвіжіше

    Популярне