Вівторок, 23 Квітня, 2024
Бiльше

    Глава старообрядців РФ: “Росія протистоїть носію світового зла – дияволу”

    Глава Російської православної старообрядницької церкви митрополит Московський Корнілій заявив, що “Росія протистоїть носію світового зла – дияволу», повідомляє офіційний сайт старообрядницької церкви.

    Під час доповіді на “освяченому соборі” РПСЦ митрополит Корнілій назвав “приєднання до Росії” Донецької, Луганської, Херсонської та Запорізької областей “історичною подією”, що “відновила історичну єдність і духовний зв’язок з Росією” людей, які там проживають.

    “Приєднання цієї споконвічної російської території до Росії є великою духовною і стратегічною перемогою, так само як і приєднання Криму в 2014 році”, – заявив митрополит.

    Він процитував слова президента РФ Владіміра Путіна, який сказав, що Росія “не бажає жити за указом Заходу”, оскільки “плоди справ Заходу” Путін назвав “сатанізмом”.

    “Виходячи з цього можна зробити висновок, що ми вступили в протистояння з носієм світового зла дияволом, і тому для перемоги нам, російським людям, необхідно робити все можливе, щоб здолати стародавнього ворога роду людського силою Хреста, молитвою та пощенням”, – вважає глава російських старообрядців.

    Він заявив також, що “у теперішньому глобальному протистоянні нам відступати не можна, за нами Росія, і якщо ми будемо єдині і рішучі, ми переможемо!”.

    Найсвіжіше

    Популярне