П’ятниця, 26 Квітня, 2024
Бiльше

    Стан здоров’я предстоятеля Кіпрської Церкви погіршився

    Останні чотири роки архиєпископ Кіпрський Хризостом ІІ веде важку боротьбу з раком. Весь цей час він терпляче і мужньо боровся, однак за останні кілька днів, здається, що його стан погіршився, він залишається прикутим до ліжка та отримує необхідне лікування та догляд.

    Протягом цього періоду предстоятель Кіпрської Церкви пройшов низку процедур як на Кіпрі, так і за кордоном, повідомляє Cyprus Times.

    «Стан його здоров’я важкий, оскільки відомо, що він хворіє на рак товстої кишки. Він здатний спілкуватися з навколишнім середовищем, виконувати свої завдання та справлятися зі своїм повсякденним життям. Є медсестри, які працюють цілодобово, варіантів небагато, але ми даємо йому те, що йому потрібно для вирішення проблем», – сказав його особистий лікар Джозеф Кассіос. «Було погіршення, але потім було одужання, хоча його стан залишається критичним», – пояснив лікар.

    За його словами, архиєпископ Хризостом деякий час тому закінчив лікування. «Він знаходиться під наглядом щодня, він повністю в курсі свого здоров’я», – сказав лікар, додавши, що особисто відвідує його 2-3 рази на день. Його нікуди переводити не збираються, вирішено, що всі розгляди відбуватимуться в архієпископському палаці».

    У цьому нелегкому бою його супроводжують побажання одужання від вірних.

    Найсвіжіше

    Популярне