Субота, 20 Квітня, 2024
Бiльше

    92% читачів Біблії кажуть, що вона змінила їхнє життя − опитування

    Нове дослідження показує, що переважна більшість тих, хто читає Біблію щонайменше три рази на рік, пережили зміни в результаті зустрічі зі Святим Письмом, поряд зі значною меншістю християн, які взаємодіють з Біблією рідше, пише christianpost.com

    Американське біблійне товариство опублікувало в середу сьомий розділ свого 12-го щорічного звіту «Стан Біблії», який присвячений «використанню Біблії». Опитування 2598 дорослих, проведене з 10 по 28 січня, визначає «користувачів Біблії» як тих, хто сказав, що взаємодіє з Біблією принаймні три-чотири рази на рік.

    У цій групі «користувачів Біблії» 92% відповіли ствердно на питання, чи «послання Біблії змінило моє життя». Лише 8% сказали, що ні. На противагу цьому, більшість респондентів, які не відповідають критеріям визначення «користувача Біблії» (62 %), не бачили в Біблії джерела трансформації свого життя, тоді як 38 % бачили.

    Значна частина останньої частини звіту «Стан Біблії» була присвячена вивченню практики користувачів Біблії. В ході опитування «користувачів Біблії» попросили визначити їхні методи використання Біблії, і виявилося, що 48 % респондентів з цієї підгрупи «читають по кілька віршів за раз». Сорок відсотків користувачів Біблії читають уривки залежно від настрою, 32 % читають цілі розділи або історії Біблії за один раз, 26 % дотримуються встановленого графіка, плану або програми читання Біблії, а 22 % читають Біблію в один і той же час кожен день.

    Крім того, дослідження показало, що читання з друкованої Біблії є найпоширенішим способом взаємодії користувачів Біблії зі Святим Письмом, причому 69% назвали традиційний метод одним з найулюбленіших способів пізнання Слова Божого.

    Нагадаємо, Комуністичний Китай переписує Біблію і називає Ісуса «грішником». Також російський депутат похвалився, що у в загонах окупантів-«казаків» є священники.

    Найсвіжіше

    Популярне