П’ятниця, 26 Квітня, 2024
Бiльше

    Російський депутат похвалився, що у в загонах окупантів-«казаків» є священники

    Священники РПЦ приїжджають із росії, щоб благословляти російських загарбників на загарбницьку війну проти України. У кожному загоні «казачих» формувань російських окупантів, що воюють проти України, є священник РПЦ, який благословляє їхні злочини.

    Про це повідомив російським пропагандистам у вівторок заступник голови Комітету державної думи росії у справах національностей Николай Долуда.

    Він впевнений, що таким чином священники Моспатріархату стають корисні для Кремлівського режиму.

    «Кількість священнослужителів, які хочуть бути корисними своїй країні і готові брати участь разом із козаками в зоні СВО, дуже багато. Я сказав би, що від них відбою немає. Це священики Оренбурзького, Волзького, Кубанського та інших козацьких військ. Зараз у зоні СВО діють дев’ять козацьких загонів, кожен із них налічує від 250 до 400 осіб. У кожному загоні є священнослужитель», – похвалився представник держдуми рф Долуда.

    Він зазначив, що священники Моспатріархату «дуже допомагають» російським командирам загонів окупантів.

    Варто зазначити, що українські захисники ліквідували вже двох «священників» РПЦ, які приїхали підтримувати рашистів. В одного із них у прямому сенсі слова були погони під рясою.

    Раніше моспатріарх наказав всім єпархіям РПЦ «окормлювати мобілізованих». Також міноборони рф нагородило священника РПЦ.

    Найсвіжіше

    Популярне