Четвер, 25 Квітня, 2024
Бiльше

    Цілковито підтримуємо Епіфанія і українців: Постанови 23-го Собору УПЦ США

    Постанови ХХІІІ Собору Української Православної Церкви США (Вселенського патріархату) були опубліковані на офіційному сайті УПЦ США.

    «23-й Черговий Собор УПЦ США ​​висловлює цілковиту підтримку Митрополиту Епіфанію, Єпископам, Духовенству та вірним Православної Церкви України опікуючись духовними та фізичними потребами народу України в час геноцидного вторгнення Російської Федерації. Молимось за безпеку, здоров’я та духовне благополуччя Православної Церкви України та Українського народу в часи боротьби. Ми і надалі підтримуватимемо народ України, який страждає від цього жахливого вторгнення.

    23-й Черговий Собор УПЦ США ​​висловлює сердечну вдячність за привітання для нашого Собору, а також висловлює підтримку Президенту України Володимиру Зеленському та молиться за його безпеку та подальше героїчне лідерство в цей час боротьби з геноцидом Російського вторгнення на нашу батьківщину. Також ми молимося за все українську владу, збройні сили та цивільне населення: нехай Господь Бог береже та охороняє їх», – йдеться в повідомленні.

    Нагадаємо, раніше патріарх Варфоломій і президент Зеленський привітали відкриття 23-го Собору УПЦ США.

    Найсвіжіше

    Популярне