Середа, 24 Квітня, 2024
Бiльше

    Митрополит Епіфаній нагородив захисників Батьківщини

    Предстоятель Православної Церкви України зустрівся з захисниками Батьківщини. Блаженнійший митрополит Епіфаній звершив молебень за наших воїнів, перемогу України та збереження її від російських нападників.

    Його Блаженство окропив присутніх освяченою водою та відзначив воїнів на чолі з командувачем Об’єднаних Сил ЗСУ генерал-лейтенантом Сергієм Наєвим церковними нагородами, повідомляє пресслужба ПЦУ.

    «Сьогодні ми просимо Бога допомоги у подоланні зла російської агресії. Ви – наші захисники та увесь український народ вже неодноразово довели свою силу духу та самовіддану любов до Батьківщини. Ціна нашої боротьби чимала, але ми не зазіхаємо на чуже й не маємо іншої Богом даної землі, тож усіма силами будемо берегти свою Україну. Ворог лютий і підступний, однак дії його злочинні, цинічні та неправедні, а отже – неугодні Богові. Саме тому агресор зазнає поразки, бо попри зовнішню показову православність, вони йдуть стежкою диявольської брехні й кривавого Каїнового гріха. З допомогою Господа ми очистимо свою землю від окупантів і нехай Покров Божої Матері збереже вас від усякого зла», – зокрема сказав митрополит Епіфаній.

    Найсвіжіше

    Популярне