Четвер, 18 Квітня, 2024
Бiльше

    У росії показали “пересувний” храм для мобілізованих окупантів

    Замість напоумлення та викриття загарбників РПЦ займається їх підтримкою. Московська Церква перетворилась на державну машину пропаганди. Це підтверджують фото «пересуваного» храму для мобілізованих.

    Омський священнослужитель Московського патріархату Алєксандр Лемешко показав храм «для духовних потреб» мобілізованих окупантів. Ідеться, як уточнив єрей РПЦ, про формат «храму-палатки» на території полігону в Черемушках, російської федерації, повідомляють російські ЗМІ.

    «Намет оперативно купили благодійники. Зараз у храмі монтують підлогу з дошок, замовимо іконостас із банерної тканини, встановимо престол і жертовник, і можемо здійснювати Божественну Літургію, а також усі Таїнства», – зазначив він.

    Алєксандр Лемешко додав, що на об’єкті напередодні холодів планують обладнати «буржуйкою». Храм оформлений у кольори хакі, хоча зсередини полотно має білий вигляд.

    У РПЦ сподіваються, що пересувні храми допоможуть мобілізованим на війні з Україною. Втім Бог на стороні правди, а отже на стороні українських захисників і ніякі пересувні храми не допоможуть російським загарбникам.

    Раніше московський патріарх доручив організувати у військкоматах пастирську допомогу окупантам. Також у росії будуть мобілізувати монахів на війну з Україною.

    Храм для мобілізованих окупантів / Фото: СуперОмск

    Найсвіжіше

    Популярне