П’ятниця, 26 Квітня, 2024
Бiльше

    УПЦ США привітала свого предстоятеля, митрополита Антонія із 37-ю річницею архієрейського служіння

    Рада Митрополії, Консисторія, духовенство та миряни Української Православної Церкви США сердечно вітають Високопреосвященного митрополита Антонія, Предстоятеля УПЦ США, з 37-ю річницею архієрейського служіння.

    «Вже чимало років тому відбулась Ваша, дорогий Владико, особиста П’ятидесятниця: благодаттю Святого Духа Ви стали наслідником Апостольського служіння. Цей час архієрейського служіння був сповнений різними подіями, різноманітними благословеннями та випробуваннями, але Господь давав Вам мужність і силу достойно йти колись Вами обраним шляхом», – йдеться на сайті УПЦ США.

    Там зацитували Євангельський стих: «Так, Господи, Ти знаєш, що люблю Тебе!» (Ів. 21:16) і зазначили, що таким було давнє свідчення учнів Христових, котрі прагнули служити Господу жертовно та самовіддано.

    «Сьогодні той день, коли Ви принесли слова своєї любові Христу, і почули благу відповідь Господа: “Паси мої вівці” (Ів. 21:16). Ця відповідальність за Господнє стадо – і велике благословення, і велика відповідальність. Але зберігаючи вірність своєму покликанню, Ви не тільки словом, але й власним прикладом любові до Бога і Церкви утверджуєте святе Православ’я та розпалюєте вогонь віри у серцях наших пастирів та вірних», – йдеться у привітанні УПЦ США своєму предстоятелю.

    «Бажаємо Вам невичерпної сили, духовної радості та допомоги Божої у Вашому подальшому служінні. Нехай Господь допомагає Вам у великій справі збереження стада Христового ведучи його до спасіння», – підсумували в УПЦ США.

    Найсвіжіше

    Популярне