П’ятниця, 26 Квітня, 2024
Бiльше

    Американська архиєпархія виділила понад $300,000 на стипендії на 2022-2023 навчальний рік

    Грецька Православна Архієпископія Америки оголосила про надання стипендій на суму понад 300 000 доларів США 38 студентам на 2022-2023 навчальний рік, передає orthodoxtimes.com

    Основні стипендії, якими опікується Архієпископія, включають в себе наступні:

    Стипендії Гіолеса та Мальти, доступні для студентів старших курсів.

    Стипендія Палеолога, доступна для аспірантів.

    Стипендія Тракателліса, доступна для випускників Грецької православної богословської школи Святого Хреста, які продовжують подальше академічне навчання.

    Стипендія Тейлора, доступна для студентів, які навчаються в аспірантурі в галузі богослов’я, релігієзнавства або пастирської підготовки.

    Грантові комітети, які щороку призначаються архієпископом Американським Елпідофором, складалися з чоловіків і жінок з широким спектром служіння та професійного досвіду. Кожна заявка була ретельно розглянута з метою визначення відповідності вимогам та оцінки потреб.

    Кошти для стипендій Грецької Православної Архієпископії надаються з фондів, створених жертводавцями для конкретних освітніх цілей, і управляються професійними інвестиційними консультантами.

    Наступний цикл стипендій буде розрахований на 2023-2024 навчальний рік і розпочнеться у лютому 2023 року.

    Нагадаємо, у Куритибі (Бразилія) пройшов XVI Собор Української Православної Єпархії Південної Америки. Також архієпископ Америки відвідав українських дітей-біженців в Греції.

    Найсвіжіше

    Популярне