П’ятниця, 29 Березня, 2024
Бiльше

    У Гарнізонному храмі Львова відбудеться концерт Дударика на підтримку ЗСУ

    18 вересня 2022 року, у Гарнізонному храмі святих апостолів Петра і Павла відбудеться Благодійний концерт хорової капели «Дударик» на підтримку 24-ої ОМБр імені короля Данила. Початок о 16:00, повідомили організатори.Про це пише  Photo-lviv.in.ua

     

    Це один із багатьох благодійних заходів, які Львівська національна академічна чоловіча хорова капела «Дударик» ініціює для збору коштів на придбання безпілотника для 24 ОМБР.

    «Сума у 50 тисяч доларів або 2 мільйони гривень, які потрібні на безпілотник, є велетенською для нас! Це більше, як ми змогли заробити і зібрати із благодійниками для ЗСУ з початку війни росії проти України. Маємо мету впоратись із цим викликом до кінця жовтня. Мотив для нас ясний як ніколи – це збереже не одне життя наших воїнів і це прискорить нашу перемогу», – зазначили Дударики.

    На концерті у Гарнізонному храмі капела представить програму «1000 років української музики», яку невдовзі везе в тур Європою. Львів’яни, як завше, мають нагоду «зняти пробу» і підтримати цю ініціативу.

    Дударик запрошує мистецьких партнерів з інших міст України долучатись до цієї ініціативи, а також долучитися до збірки коштів на безпілотник для побратимів в ЗСУ.

    Переказати кошти на придбання літачка можна за реквізитами https://cutt.ly/BCAweQ7

    Найсвіжіше

    Популярне