Субота, 20 Квітня, 2024
Бiльше

    Священник РПЦ бреше, що він прийшов із російськими військами для «звільнення своїх людей»

    Російські війська вбили понад 350 дітей, тисячі мирних жителів, знищили цілі міста, але при цьому вони продовжують брехати про “звільнення”. Саме такі пропагандистські наративи поширює один із священників РПЦ Роман Чебоненко, помічник командира 201-ї військової бази зс росії. На цьому брехня не закінчилась, рашист в рясі запевнив, що 99% жителів України підтримують окупантів.

    “Ми прийшли, щоб звільнити своїх людей. Не секрет, що на Донбасі багатьох гнобили, змушували виїхати звідси, лякаючи, що до них ідуть агресори. Але більша частина людей залишилася, щоб чекати на російську армію. 99% – це ті люди, які люблять нас і чекають у майбутньому тільки хорошого”, – упевнений Чебоненко, передають росЗМІ.

    Ці чорти в рясах думають, що Бог їх спасе, бо вони «священники» і можуть брехати військовим про «захист своїх», але від ЗСУ їх спасе тільки смерть, або швидкий біг в сторону кордону з росією. І це не пусті слова, які були підтверджені контрнаступом ЗСУ.

    ЗСУ неодноразово ліквідовувало техніку і особовий склад рашистів із іконками під шоломом та із поясами «90 псалом». Воно і не дивно, адже як Бог може бути на стороні цих мерзенних істот, які причетні до безчисленних злочинів в Україні? Як Бог може бути на стороні окупантів? Звісно, що ніяк. Саме тому ЗСУ із знаменом хреста на броні, вижене цих «священників»-брехунів разом із псевдозахисниками геть. Терористам в Україні не місце.

    Раніше Духовний Фронт України розповідав про священника РПЦ, який приїхав із Челябінська в Україну, щоб підтримувати окупантів. Він жалівся, що Донецьк ЗСУ «накриває з натовської зброї».

    Нагадаємо, ЗСУ деокупувала Ізюм у якому перебував митрополит УПЦ МП Єлісей (Іванов), що співпрацював із рашистами. Його подальша доля поки невідома. Речник ПЦУ Євстратій зазначив, що доля митрополита Ізюмського УПЦ МП буде індикатором для колаборантів у рясах.

    Найсвіжіше

    Популярне